ShadowHunters *info*

11.01.2014 20:24

Všetko čo má pravý ShadowHunter vedieť!

 
Lovci tieňov zbavujú svet démonov , v čom im pomáhajú magické runy , ktoré si vpisujú do kože pomocou špeciálneho noža - takzvané stély . Tieto magické značky zapísal do posvätnej Šedéj knihy sám anjel a zniesť na koži ich dokáže len ten , komu v žilách koluje krv anjelov , tak ako Lovcom tieňov .

Runy im dodávajú silu , obratnosť , rýchlosť ale aj s nimi lieči svoje zranenia a robí je neviditeľnými pre obyčajných ľudí . Niektoré z rún sú veľmi mocné a môže ich čítať a zároveň zniesť na koži len veľmi skúsený Lovec . Niektoré z nich sú trvalé , väčšina len dočasná a potom čo boli použité vyblednú , zanechávajúc za sebou tenučké biele jazvy .


Je runa zrkadlovo obrátená ( pokiaľ nie je symetrická ) , môže sa tým úplne zmeniť jej význam . Veľkosť runy na jej účinky však vplyv nemá .
 

Všetci Lovci majú už od detstva na chrbte pravej ruky ( ak sú ľaváci , tak na ľavej ) permanentné runu , ktorá im zaručuje špeciálne zručnosti so zbraňami . Prvý runy väčšina Lovcov získa v dvanástich rokoch .Alebo viac...A však nie vždy sa môže objaviť runa niekto lovci démonv kreslia runy ako spomienky.


 
 
Runy sú veľmi mocné a na koži je znesie len trénovaný Lovec tieňov , obyčajných ľudí ktorým v žilách nekoluje anjelská krv , môžu runy zabiť . Keď je človek predsa len vystavený působní mnohých run , stane sa z neho Zavrhnutý , ľúty zabijak bez vlastnej vôle , ktorý je verný svojmu " stvoriteľovi " , plní jeho rozkazy a stáva sa z neho doslova bezduchý otrok .

 

Kontakt